13 Ağustos 2011 Cumartesi

BİR HECALİMİZ VAR...



                Bugün Gülsüm Abla Kader Kısmet'e küçücük evini açtı ve nikah lavantası yapmak için toplandık. Kader Kısmet bir gün o evde, başka bir gün başka evde toplanıyor. Güçbirliğimizin günün birinde derinlere kök salmasını hayal ediyoruz.
                Gülsüm Abla mahalledeki “şato”su yıkılalı beri, Karagümrük boylarındaki küçük dairede yaralarını sarmaya çalışıyor. Apartman hayatının mesafeli ahbaplıklarına bir türlü alışamadığından, Kader Kısmet'çilere evini açarken çok keyifli: “Bu evi işte her zaman böyle kalabalık görmek istiyorum!”
                Bugün Gülsüm Abla’da yedi kadını bir araya getiren iş, bir dostumuzun nikahında dağıtılacak 200 adet lavanta kesesinin hazırlanması. Daha önce bir konferans ve bir doğum günü partisi için benzer işler yaptığımızdan tecrübeli sayılırız. Gereken malzemeler nereden en ucuza temin edilir, biliyoruz. İşin püf noktası, lavantayı keselere eşit dağıtmak, hatıra kartını iliştirip, sıkı bir düğüm atmaktan ibaret.  
           Her işte ustalaşalım, ürünlerimiz çeşitlensin, dostlarımız sipariş beklediğimizi akıldan hiç çıkarmasın. Uzun lafın kısası; bir recalimiz var…               
                                                                           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder